Atomic Redster G9 (N) Ski's Gebruikt

€399,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (3)
Levertijd: 1-2 werkdagen

Gebruikte ski Atomic Redster G9 is een zeer stabiele turbo machine om middellange tot lange bochten mee te carven. De Servotec technologie maakt de ski levendig zowel op hoge als lage snelheid. Op hoge snelheid zal de Servotech zich aanspannen wat een extra gevoel van stabiliteit zal geven, op lage snelheid ontspant deze wat een groot draaigemak geeft. Ten opzichte van vorig jaar heeft de nieuwe G9 een ultra titanium powered plaat gekregen wat ervoor zorgt dat er met nog meer precisie en power gestuurd kan worden. Naast deze nieuwe technologie bevat de G9 natuurlijk nog over een houten kern en is het belag afgewerkt met een world cup finish voor een optimaal glijvermogen. 

Deze ski is uitgevoerd met de Atomic X12 GW binding, welke met zowel normale als GripWalk skischoenen gebruikt kan worden. Het is voorzien van een zogenaamde Full Flex plaat, zodat de buiglijn van de ski nauwelijks wordt beínvloedt en de waardes van de DIN-instelling gegarandeerd blijven, zelfs bij de snelste bochten. 


De Atomic Redster G9 bevat alle ingrediënten om een racewagen te zijn. Z'n nieuwe jasje, de nieuwe technologieën en de ultieme performance, zijn de dingen die deze ski maken tot een topper. De ski is geschikt voor de betere skiërs onder ons. Je kunt er op weg van gevorderd tot en met expert.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen