Verzenden & retourneren

CROSSDOCK heeft geen eigen transportbedrijf maar maakt gebruik van PostNL. Plaats je een bestelling in de webshop dan wordt deze afgeleverd met PostNL. Je kunt tijdens het bestelproces aangeven of je het pakket thuis of een ander afleveradres wilt laten bezorgen, bijvoorbeeld op je werk of bij de buren. Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling op te halen in de winkel van CROSSDOCK. In dit laatste geval betaal je geen verzendkosten.

Bij een product kun je zien welke levertijd het product heeft. Voor het grootste gedeelte van de producten geldt een levertijd van 1 a 2 werkdagen. Wij proberen uiteraard je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Als de bestelling door ons verstuurd is, krijg je daar per e-mail op het opgegeven e-mailadres bericht van. Indien je bestelling is verzonden met een Track & Trace code, zal deze code vermeld staan in onze email en kun je het pakket volgen via PostNL.

Helaas kunnen wij geen uitspraken doen over de daadwerkelijk levering. Wij zijn afhankelijk van de eventuele drukte bij de postbezorger. Wij zijn niet aansprakelijk voor late leveringen.

Wilt u zeker zijn dat uw bestelling op tijd in huis is, dan raden wij u aan het bestelde in Nieuwegein af te komen halen.

 

9. Retour producten / 14 dagen retourrecht (online aankopen)
9.1 Producten, die u via Crossdock online heeft gekocht, kunnen zonder opgaaf van redenen binnen veertien (14) kalenderdagen na ontvangst retour worden gestuurd, mits de aankoop niet is gebruikt en in de originele verpakking verkeert. De koper kan binnen veertien (14) kalenderdagen na bestelling zijn bestelling herroepen, bij ski's welke retour gestuurd of gebracht worden brengen wij een bedrag van € 25,= administratie en handelingskosten in rekening. Overige producten zijn zonder aanbetaling van een boete en zonder opgave van redenen. Mits voldoende gefrankeerd. De koper heeft dan ook mogelijkheid om het orderbedrag, mits reeds voldaan, gerestitueerd te krijgen inclusief de eerste verzendkosten. (zie ook art. 9.2c) Hiertoe dient u binnen veertien (14) kalenderdagen na ontvangst op het afleveradres contact op te nemen met [email protected] of telefonisch 06- 24 39 35 57. (Producten die in de winkel zijn gekocht mogen binnen 7 kalenderdagen retour. Er wordt dan uitsluitend een tegoedbon verstrekt.).
9.2a Wanneer u een product met een fout heeft ontvangen, wordt deze door Crossdock kosteloos omgeruild voor exact hetzelfde product, mits de aankoop niet is gebruikt en in de originele verpakking verkeert, indien dit product niet meer voorradig of "end of life" is zal er een vergelijkbaar product aangeboden worden. De koper heeft recht op restitutie van het orderbedrag, mits reeds voldaan. .
9.2b Gebruikte producten die aangeboden worden door Crossdock vallen niet onder de regeling genoemd in art.9.2a, hieronder te verstaan zijn producten die op de website c.q. winkel aangeboden worden met vermelding van “gebruikt”. Crossdock kan dan onverplicht kijken naar een individuele oplossing. De koper heeft in dit geval geen recht op restitutie van het orderbedrag.  Hiertoe dient u binnen veertien (14) kalenderdagen na ontvangst op het afleveradres contact op te nemen met info@Crossdock of terug te komen naar de winkel.
9.2c Wanneer u de gehele bestelling retourneert, worden de eerste verzendkosten vergoed. Dit gebeurt niet bij retournering van een deel van de bestelling.
Wanneer u artikelen retourneert en het bestelbedrag komt onder de grens voor gratis verzenden, dan wordt er alsnog € 6,25 (of het overige tarief buiten NL) 
verrekend met het te crediteren bedrag.
9.3 Wanneer u in plaats van het bestelde product een ander product heeft ontvangen, wordt deze door Crossdock kosteloos omgeruild voor het door u bestelde product mits de aankoop niet is gebruikt en in de originele verpakking verkeert. De koper heeft recht op restitutie van het orderbedrag, mits reeds voldaan. Hiertoe dient u binnen veertien (14) kalenderdagen na ontvangst op het afleveradres contact op te nemen met info@Crossdock of telefonisch 06- 24 39 35 57.
9.4 Wanneer krachtens het bovenstaande enigerlei product mag worden geretourneerd, wordt het door u betaalde bedrag binnen veertien (14) dagen op uw bank- of girorekening gestort. U dient hierover altijd contact op te nemen met info@Crossdock of telefonisch 06- 24 39 35 57.
9.5 Als de bovenstaande termijnen niet worden gerespecteerd door de koper, zijn de bovenstaande rechten van de koper door een met ommekomst van die termijn vervallen. 
9.6 Afgeprijsde (AKTIE) artikelen mogen met inachtneming van bovengenoemd termijn (art 9.1), enkel omgeruild worden tegen een ander beschikbaar artikel. 
Er zal géén teruggaaf van orderbedrag en verzendkosten plaatsvinden. Verzendkosten van het retourneren en omruilen, komen ten alle tijden ten laste van de koper, tenzij anders afgesproken. 

DOWNLOAD HIER HET RETOURFORMULIER:

Retourformulier